Det går inte att undgå att det är förkylningstider med tanke på alla som är sjuka omkring en. Är du en av dom som har drabbats? Känner du dig stressad över att inte kunna träna? Eller osäker på om du kan träna eller inte med ditt halsonda?

Lugn. Viktigast är att du blir frisk och då är vatten, vila och mat nödvändiga ingredienser! Känner du att din förkylning inte släpper efter några dagar bör du gå till doktorn för att kolla att det inte är streptokocker.

 

Några tips på vägen oavsett lite halsont eller om du är sängliggande;

  • Ät mer kolhydrater när du är sjuk.  Ex. en extra portion gröt, vindruvor, juice. Kroppen behöver extra energi för att kunna reparera sig
  • Drick mycket vatten!
  • Känner du bara av din förkyldning lite grann? Fokusera på rörlighet och stabilitetsträning och skippa pulshöjande träning..
  • Lyssna på din kropp.

70 kommentarer

  1. The factory’s commitment to innovation is reflected in their continuous research and development efforts to enhance the design and functionality of their HDPE and uPVC fittings. Elitepipe Plastic Factory

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.