04. mars 2013 · 1 comment · Categories: Träning

Måndagen den 4mars mitt sista gästblogginlägg på Stronger:

Tack för den här gången!

 

ÅÅÅh vad tiden har sprungit iväg för mig. Var så mycket jag ville skriva, berätta dela med mig men jag har verkligen inte hunnit de senaste dagarna!  Känns givetivs trist då jag hade höga förväntningar och känner att jag inte riktigt levererat det!

Jag är fortfarande i Göteborg där  är det träning, kunder och catch up med kompisar och familj som gäller! I morgon blir det back to Trosa.

Har kört yoga och mestadels styrka! Ganska traditionell sådan 4 set 8-10 repetetioner. Jag blir bara starkare och starkare så det känns roligt! Gjorde 3chins häromdagen och vart överlycklig! Jag har nämligen inte kunnat göra några alls bara några veckor tillbaka efter att en Naprapat manipulerade nacken och ryggen på mig. Riktigt obehagligt. Jag kunde inte ens göra lyft år sidan med en 3kg vikt. Ännu mindre göra en chins. Att styrkan äntligen börjar komma tillbaka och jag bara kan kötta på känns underbart!

Jag börjar förankla Decembercupen mer och mer och sitter och planerar ett minitiöst  upplägg för att få variation, hålla mig skadefri och samtidigt ha jäkla roligt! Kommer försöka köra mycket crossfit när jag är i Stockholm och när jag är i Göteborg blir det mer fokus styrka och lågintensiv cardio träning. Det kommer ta tid för min kropp att vänja sig vid crossfit då den verkligen  blir helt dränerad och återhämtningen tar väldigt lång tid så att köra två veckor och sen låta kroppen vila två veckor känns som ett vinnande koncept för mig!

Har även bokat in några Stå up datum! Kommer vara både i Göteborg och i Stockholm och sköja! Ni får hålla utkik på min hemsida efter datum www.inmood.se

Fått förfrågan att föreläsa på en skola om kost och träning och utan att veta om jag ens får betalt tackar jag ja! Inte för att jag gillar barn utan för att det är viktigt att de små liven lär sig tidigt vad som är bra kontra dåligt! Skämtåsido. Barn är fantastiska och desto tidigare de får in rätt tänk desto bättre!

Jag har stora förhoppningar om denna våren och detta året och har som sagt, jag har gett mig fan på att jag skall komma i min livsform. Utgångsläget är inte det bästa men jag gör förbättringar varje vecka och med ett års envishet kommer man fasligt långt!!  Jag hoppas även att min boendesituation inom en snar framtid kommer lösa sig så att jag får till ett enklare vardagsflow och inte behöver pendla 2h om dagen när jag är i Stockhol. Det är otroligt tröttsamt att inte ha närheten, enkelhelten till gymmet. Det går an de dagar jag har kunder men de dagar jag sitter hemma och skriver är det tufft. Lyx kommer det bli när gymmet ligger ett stenkast från hemmet!

Om knappt 3 veckor tävlar Theresa i Battle och det kommer bli så kul att se henne stråla på scenen!! Veckan efter är det Team träff med Fairing hållar tummarna för att vi får lite snygga kläder från Tapout då:)

Dags att kila till mitt andra hem Exclusive, Nordic Wellness, för att träna bröst och ha både nya och gamla kunder!

Tack för mig och den här veckan! Kärlek till er från mig

1 kommentar

  1. Very interesting topic, thanks for posting.Leadership

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.