I helgen hälsade jag på valparna igen. De växer ju så fort nu! Tycker det känns bra att hälsa på lite oftare ju närmre leverans det blir. Valpen känner på så vis igen än och får mycket lättare att ty sig till än och känna sig trygg när man väl får ta med sig den lille hem. Jag längtar något kolosalt till Långfredagen kl 13.00!
Inte långt kvar nu!!


Blenda sover som en liten gris i min famn!
______________________________________________________________
På kvällen grejade jag och Mathias i vardagsrummet med nya mattan och soffan. Blev riktigt fint och känns äntligen som ett riktigt vardagsrum! Var så himla kalt förut.
På onsdag kommer fondtapeten upp också. Kommer bli kalasfint!!
Här får ni ett litet smakprov .

Lördag bestod annars av träning och fika hemma hos Calle och Matilda
till sent in på nattkröken.
Hinner inte skriva mer nu ska kasta mig till gymmet och köra lite ben /Frida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.