25. maj 2009 · 1 comment · Categories: Allmänt
I morse när jag vaknade hade jag världens allergi och herr röd…. kass!

Får skylla mig själv när jag slarvar med att ta mina allergitabletter! Var ju inte längesedan jag var hos farbror doktorn och gjorde tester för min astma och fick nya recept utskrivna. Så att mina mediciner är slut kan jag ju inte skylla på!  
Det känns i alla fall skönt att kunna träna utan att få astma! 

    

_____________________________________________________________

I morgon är jag leeeeeedig!!!! Skönt!!!
Då ska jag hjälpa min gamle chef med träningen, vaxa benen, spåra med Svea och Caisa (anlag snart!) Mathias ska köra PT med mig (rygg och bröst) och sen tänkte jag köra spinning. Idag har hag bara tagit det lugnt efter jobbet och myst med Mathias och hundarna.

Börjar bli lite sugen på att "gadda "mig. Har varit det länge egentligen men har velat vänta för att verkligen känna efter att jag valt rätt motiv. Placeringen är det inge snack om…..


Angelina Jolie har riktigt fina och smakfulla tattueringar.


Pink har en fin placering, eller vad tycker ni?

Dax att sova!! Pöös alla!

1 kommentar

  1. Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.