25. juni 2009 · 1 comment · Categories: Allmänt
Imorse när jag kom till  gymmet för att köra min morgoncario, hann jag inte mer än  att gå förbi receptionen då hon som står där säger till mig att det är något strömfel så inte en enda konditionsmaskin fungerar!

Har ni någonsin hört något liknande?!!

Fanns ju inte mycket mer att göra än att parkera bilen hemma och ut och knata. Klart jag kan ut och gå på mornarna istället för att åbäka mig iväg med bilen till gymmet . Svårigheten är dock när man är ute och går  att få en så jämn puls som möjligt, ca 65-70% av maxpuls. Blir så mycket enklare på rotexen eller cykeln. Hursomhelst blev det i alla fall ett bra spinningpass efter jobbet idag. För att sen komma hem till en god middag ute på altanen i solen.

Känner mig så glad! Verkligen spritter i kroppen!!
Har en massa ideér som antagligen kommer förverkligas! Underbart!

Nu gäller det bara att vara envis och ha tålamod!

LIVE YOU`R DREAM!!

1 kommentar

  1. Your article helped me a lot, is there any more related content? Thanks!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.