30. juli 2009 · 1 comment · Categories: Allmänt
Igår åkte vi till Östersund och gick på StorsjöYran.
Vi hade det jätteroligt dock var det inget speciellt band som spelade. Utan vi fick helt enkelt njuta av varandras sällskap i folkträngseln och glädja oss åt att det inte regnade! Senare mötte vi upp en gammal barndomsvän till Mathias och hans vän. Är alltid lika roligt att lära känna sköna, genuina människor. Men här upp i landet är människor helt enkelt lite mer softa och jordnära. Hursomhelst, tre öl och en 6:a Tequila var vad jag roade mig på igår och det räckte alldeles utmärkt kan jag ta och tala om!!!
Som sagt lite måste man få roa sig på sin semester…

Nä, nu väntar Mathias på att jag skall komma och äta köttfärssås och spaghetti.
Sen  ska vi kolla film. Får se hur länge baby kan hålla sig vaken….

1 kommentar

  1. Very well-written and funny! For more details, click here: EXPLORE NOW. Looking forward to everyone’s opinions!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.