..gör det nu efter löp/gå rundan…
 Blir så trött!!! =(

Min höft har krånglat lite lidigare när jag har sprungit men nu stumna den totalt efter halva vägenoch det gick bara inte att springa mer….

Men hade man bortsett från höftf*n så kan jag meddela att jag verkligen hatar varenda steg!! På riktigt!!! Det är inte roligt att springa!! Mathias säger att det kommer kännas mycke bättre redan femte gången. Yaa Right!!!

Nu är jag i alla fall jäkligt trött på att ha ont i höften. Blir till att stretcha, stretcha!!
Hittade ett prestentkort på Intersport så jag tänkte swischa förbi Allum på vägen till jobbet och kolla efter inlägg till mina löparskor.  Eventuellt även en ny träningstopp. Så man känner sig lite snygg på lördagenskonvent=) Ända tills man blir genom svettig…

kram!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.