…för Göteborgsvarvet är idag!!

Är ju jättebra att komma på det kl elva på kvällen. Anmälan går ju inte igenom fören de mottagit betalning och pengarna kommer ju inte komma in fören i morgon…snyft! Jag som verkligen var inställd på att springa Göteborgsvarvet…. jag har i alla fall skickat iväg anmälan så får vi se hur det går…

För övrigt så är min gamla, gosiga Caisa tillbaka! Hon var superduktigt på träningen i onsdags och var med till 110% på allt och försökte verkligen göra sitt bästa hela tiden och lyssnade! Min duktiga gumma!!
Linförighet:
6 perfekta steg, nu skall det tränas svängar. Platsliggningen: Då satte hon sig efer en minut…bara att fortsätta träna. Hopp: Perfekt! Ingångar! No problems! Inkallning: Perfekt Apport: Njae, måste träna mer. Ställande och läggande under gång är prio ett nu!

Vägning i morgon…får se vad vågen visar…

2 kommentarer

  1. Wow, fantastic blog format! How lengthy have you been running a blog for?
    you made blogging glance easy. The full glance of your web site is magnificent, let alone the content material!
    You can see similar here dobry sklep

  2. I enjoyed the wit in this article! For more on this, visit: READ MORE. What do others think?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.