Igår var vi på Rubinen och käkade och kollade på Magnus Betnér

Jättekul!!! Dock var han trött och lite urfogarna och gnällde på att han va nykter och att man egentligen skall gå och se honom när han är full och inte nykter som han var ikvällhursomhelst, jag är i alla fall ett stort fan av StandUp och tycker att det är asbra att hela den genren har fått sig ett uppsving!!

Men som sagt hade förväntat mig lite mer från Betnér, men han var i alla fall trevlig att snacka med…

Jag kollade  på Roast på Bernts i måndags som går på femman. Cecilia Frode (tror jag hon heter) var med och hon gjorde ju bort sig fullständigt…..  det  cirkulerade att det hade blivit världens Catfight mellan henne och Petra Mede bakom kulisserna efter showen. 

När jag kom till Rubinen så gick jag för att hänga in min jacka och då i foajen, så möter jag Betnér och eftersom jag gått runt och grunnat på om det verkligen blev någon Catfight, så passade jag på att fråga. Han svarade att han ”inte trodde det” men ”att alla visste att det skulle bli konstigt med henne men inte SÅ konstigt!” 

 

För övrigt har jag inte tränat på en vecka, då jag har varit alldeles för dålig…snuvig, seg, ont i huvudet och till och med febrig…blää!!!

Idag är  första dagen jag känner mig helt OK, om man bortser från allt snor! I morgon tänkte jag i alla fall träna lite lugnt… är egentligen vägning i morgon men känns inte som det är någon idé efter den här veckan….=(

Jag har inte ätit något onyttigt utan snarare dragit ner ännu mer på kolhydraterna….om man bortser från gårdagens hamburgetallrik med massa goa pommesfrites då….mums!!

hörs snart/// Kram Frida

1 kommentar

  1. Very well-written and funny! For more information, visit: DISCOVER HERE. Looking forward to everyone’s opinions!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.