I helgen var det Viltspårkurs i Vänersborg hos Roger och Inger.

Flickorna var kalasduktiga och trötta och nöjda på söndagkvällen!

Caisa gjorde sin första öppen klass och klarade detta lysande trots att matte slarvat med träningen. Hon fick ett första pris och nu är det bara jakten på två till=)

Caisas Omdöme:
En tik som arbetar bra i sitt spår idag. Markerar vilt ”skalle” men släpper med en gång och fortsätter spåra. Kan lyckas bra i viltspår!  35poäng av 42

Min duktiga Gumma, nästa gång siktar vi på fullpott och HP! Jag tycker själv att hon skulle haft det denna gången med tanke på hur mycket beröm hon fick och vad som står i protokollet men men. Säkert någonting någonstans hon kunde gjort ännu bättre=)Blendas Omdöme anlag:
En liten försiktig tik, jobbar sig in i spåret rikigt bra! 37poäng av 42

Mitt under spåret fick Blenda syn på …ah..vad det nu vad..ett spöke eller nått..som tur va löste hon det. När hon väl spårar gör hon det hur bra som helst. Hon behöver bara få lite mer rutin på grejerna så kommer hon bli riktigt bra och säker då hon är väldigt noggrann!

Rygg och 90min förbränning är i alla fall avklarat idag.
Helgen bjöd på bullar och korv med bröd så jag kan verkligen med gott samvete köra lite extra förbränning om jag skall lyckas gå ner 4hekto till på fredag!
Dock känner jag av min ländrygg=(
Så går det med 4 veckor utan yoga.. tur man skall iväg och köra ikväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.