blä illamående…kass!!! Men det är ju den lotten man dragit här i livet när man är tjej… att få det stora nöjet att må illa en hel vecka en gång i månaden! =( ..jippie..
________________________________________________________

Jag pratade med en vän igår, som är dubbelt så gammal som jag, om hennes hjärnspöken om sig själv och hennes kropp. Det är synd att vi tjejer tror att vi måste vara perfekta för att duga och att dessa tankar hänger med oss. För så är det, gör man inget för att dessa tankar skall gå över kan man gå igenom ett helt liv och känna sig missnöjd med sig själv!

Jag har själv börjat gräva i mitt inre och börjat ifrågasätta varifrån alla mina negativa tankar om mig själv har bildats. För det måste man göra! Man måste stanna upp och tänka efter och inte låta dessa negativa tankar ta över en och låta dom negativa tankarna styra ens liv! För det är bara tankar!
Och tankar kan vi faktiskt styra! Det gäller bara att tänka om och tänka rätt! 
Jag har under de senaste 12 åren tampats med massa negativa tankar mig själv. Ett rent helvete har jag haft i hjärnan ibland. Min högsta önskan i dom situationerna har varit att bara kunna stänga av och ta bort dom hemska tankarna!  Tänk om jag hade vetat att det faktiskt går!!

Idag kan jag titta mig i spegeln och till och med känna mig nöjd med det jag ser!
Jag känner mig nöjd med att vara Frida!
Visst, lite väl mycket underhudsfett för att nå upp till mitt drömideal men jag är inte en sämre människa för det! För det är vad jag har trott! Jag har på riktigt trott att om jag bara skulle ha lite större bröst, lite mer muskler, smalare midja och en avsevärt lägre fettprocent så skulle alla mina problem lösas. Jag skulle bli en lyckligare, mer omtyckt  och bättre människa…!

Det är helt underbart och en stor befrielse att veta att jag duger ändå!
Trots att min midja inte är smalare än vad den är, att mina bröst inte är större och att jag har mina kurvor. Jag kan till och med förstå att en del faktiskt tycker det är fint…=)
Men oavsett vad de tycker, så spelar inte det någon roll!  För jag är underbar och fantastisk ändå och kan inte dom se det, så är det synd för dom!!

puss// frida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.