suck och stånk… hade precis skrivit ett jättelångt inlägg och så försvann allt…
jaja…så är det ibland….

Jag har i alla fall haft en toppenhelg och gjort massa roliga saker.

Caisa fick bland annat sitt Andra 1:a pris Öppenklass i lördags
Hon var inte alls lika klockren som sist! Utan mycket mer flängig…
Hon spårade till och med upp ett äckligt älgkadaver som både hon och domaren verkade förvånade över… hon lyckades i alla fall få upp sitt spår igen och avsluta… ingen stjärna i kanten den här gången…
Hon är ändå sötas=)

På vägen hem hämtade jag upp storebror och hans sambo.
Fick en jättefin skål och grymt fina egengjorda smycken!


(min fina smycken och ipod)

På kvällen var på vi på Glöggfest hos några bekanta och jag passade på att äta ytterligare lite gotta…. jag måste tilläga att jag inte vräker i mig utan tar en eller två och så är det bra sen, vilket jag är glad över! Älskar ju mat och allt annat gott men man måste inte trycka i sig alla samtidigt!!
Balans!!

Söndag tillbringade jag och Mathias några timmar på fitnessfestivalen.
Jösses, vad den har vuxit! Kul=)

Jag blev grymt impad av tjejerna som gjorde bardips
WOW säger jag bara!!
Var även med en 61-åring i herrarnas klass, fräckt!!

Sån 60-åring ska jag bli!!=)
En jäkla stålmormor!!!!

Dax att lyfta skrot och bränna fett på gymmet=)
(givetvis missade jag att boka mig i tid för yogan så tyvärr blir det ingen idag..vilket jag är sådär glad över…gick så himla bra sist och nu när jag fått massage skulle det vara intressant att se om det är någon skillnad)

Bye byeeee….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.