Har redan varit iväg och jobbat, skyndade mig hem för att fortsätta med lite pappersgöra.
Ganska roliga saker så inget betungande alls!

Öppnande mitt mail och fick ett hima roligt erbjudande! Blev riktigt paff faktiskt!
Får vänta lite med att berätta så jag vet om det blir av eller inte!

Fick även ett tråkigt mail…hmm…. hoppas det löser sig…

Annars så känner jag mig väldigt glad idag och full med energi!
Solen skiner och jag var duktig och städade igår så det ser ju faktiskt riktigt rent ut här hemma för omväxlings skull (intresseklubben antecknar).

Idag är det benens tur att få sig en omgång… ska nog köra axlar oxå då jag inte körde baksidan igår någonting. Hanns inte med då det smiddes planer inför bröllopet. Som sagt det börjar dra ihop sig och det är allt en del att planera! Tur att vi skall åka upp gemmensamt till Uppsala så vi kan planera ännu mer.

Imorgon kommer Caisabus hem!!!
ÅÅhhh, vad jag saknar henne!!!

Kram på er!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.