Idag har jag massa, massa saker att göra!! Hoppas verkligen jag hinner allt, annars blir det himla dumt!! Men det är bara att ta en sak i taget så hinner jag nog!!!

Jag skall storstäda hela huset så det blir så fint att själva kungen skulle kunna bo hos oss….. om man bortser då från att han ändå inte vill bo här, då vi inget tjänstefolk har, som kan laga mat till honom och ta på honom hans kläder, nåväl ni förstår i alla fall hur rent det skall bli. Och jag kan ju säga att så inte är fallet nu…snarare tvärtom!

Körde ben igår.
100kg knäböj hade jag inte riktigt styrkan och stabilititen för…men det kommer
Men man måste ju testa
Höll mig istället till 80kg, vilket kändes bra!
 Kunde gå mycket djupare än sist och klarade många fler!  

Är ett kul upplägg som jag har kört drygt i en månad nu.
Skall alleles strax få ett nytt program av Maria Ahlberg.

Kursen flyter annars på riktigt bra och är gryyymt roligt!!
Vår lärare Klaus är en fantastiskt, rolig och inspirerande person!
Sådana människor kan man aldrig få för många av i sitt liv.

Dock är det en person på kursen som inte har någon som hels respekt i sin kropp…grrrr!
Naturligtvis har denne person suttit jämte mig hela veckan…tills igår..
Hela veckan har han öppet suttit och stirrat på mina anteckningar och även gärna kommenterat dem! Inte ok! Igår gick han i alla fall för långt. Han kom ca 40min sen (som varje dag) sätter sig ner och tar helt fräckt upp mitt block med anteckningar, utan att fråga eller någonting! Så beter man sig ju för tusan inte!!! Man frågar!! Jag blir ju givetvis irriterad och frågar tyket om det är intressant. Han stirrar lite till innan han lägger tillbaka dem. Det hinner knappt gå 5min innan han hänger över min axel och åter igen stirrar nogsamt på mina anteckningar! Nu blir jag riktigt förbannad och ryter till att nu får han ju för fan ge sig!!! Därpå han svarar lite tyket och oförstående, att det var ju känsligt av mig…

Ni kan ju förstå att jag bytte plats!!
Så nu har jag mina anteckningar ifred =)

jösses va klockan blivit mycket!! Dax att rusa!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.