Är med lycka jag skriver att min träningsmotivation är  på topp! Längtar efter varje träningpass och kroppen riktigt skriker efter att få svettas och jobba hårt!! Vill ju även tilläga att jag till och med förvånar mig själv med hur stark jag är (man får skryta ibland…hihi) Så jag frågade mig själv igår, vad det är som jag gör annorlunda nu mot förut? Hur kan jag helt plötsligt ha så mycket motivation, vara så stark och vara så himla pigg?! Kom fram til att det beror på  GRÖTEN! Ja, det är sant! 🙂

Ok, jag äter inte kakor, bullar och glass längre. Har kontroll på mitt matintag samt mitt blodsocker och äter mer proteiner och börjar varje morgon med en morgonpromenad (med grymme musik i hörlurarna, som gör att varje morgon känns som ett disco! 🙂

Men på riktigt, denna gröt gör faktiskt underverk!  Har även börjat att försöka lägga min träning på förmiddagarna (ca två timmar efter gröten) och götapetter, som sagt, var stark jag är! 🙂 Gröt, bra mat och träningen på förmiddagen har bland annat resulterat i rekord i bicepscurl och axelpress!!  🙂 Jippie!

Men det som gäller nu är ju att bränna, bränna, bränna! På gymmet igår fick jag komplimanger av en person som inte sett mig på ett tag (Tackar och bockar så hjärtligt för dessa vänliga ord!). Varpå jag svarar ” att lite mindre fett bara så kommer det bli kalas!” Han tittar på mig och skakar på huvudet. ”Var då någonstans??! Frida, det sitter bara i ditt huvud!” svarar han…

Klart han har rätt! Men allt handlar ju om vad man själv vill och vad man vil lägga ner för att ta sig dit! Att sätta upp ett tydligt mål och kämpa och göra det som krävs för att ta sig dit. Att vara på väg och sedan nå målet, är en ganska häftig känsla! Har man ett tydligt mål och vet vad man behöver göra för att nå det. Är det inte svårt att hålla fokus och göra det som krävs! I mitt fall nu, råkar det vara att bränna fett och behålla muskler 🙂

Jag har sagt det förr men det tål att sägas igen;

YOU WILL ALWAYS MISS 100% OF THOOSE SHOTS            YOU DON´T TAKE!

7 kommentarer

 1. Kul att det går så bra för dig.
  Att lite inspiration och ny motivation kan göra en så står förändring.

  Kämpa nu med dieten, jag är med dig från andra sidan jorden och håller ögonen på dig.
  Ses i november….då laddar vi på att toppa det sista.
  Mål denna vecka är 6 chins eller….
  Må så gott och kör hårt på gymet.

  Kram tuffaste PT i Asien 🙂

  • Är jättekul att det rullar på!! Nya inspiration tack vare bästa Maria 🙂
   Jag kämpar på lovar jag! Men jag hade verkligen behövt en massage!

   Ses snart
   Kram Kram grymmaste PT i stan:)

 2. Du är så inspirerande Frida! Ser fram emot nästa pass med dig!

 3. Fantastic insights! Your perspective is very refreshing. For more details on this topic, visit: EXPLORE FURTHER. What do others think?

 4. Great post and straight to the point. I don’t know if
  this is really the best place to ask but do you guys have any ideea where to hire some
  professional writers? Thank you 🙂 Escape room lista

 5. I like this weblog it’s a master piece! Glad
  I noticed this on google..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.