Då hade man lugg igen. Känns trevligt! 🙂 Då ser jag lite snällare ut påstår somliga, vilket kanske kan behövas i dessa diet tider!! hihi

Min kropp har förvisso vant sig nu vid frånvaron av kolhydrater. Tog två veckor och nu kan jag återigen sova på nätterna. Ett nödvändigt ont 🙂 Skall bli intressant och se hur min kropp reagerar nu när jag kommer strypa ytterligare lite. Tur att den magiska drycken kaffe finns! 🙂

Det är nu 5 veckor kvar innan jag gör min debut på Body Fitness scenen

  12 december på Svenska Mässan i Göteborg Ta med dig ett Heja-Frida-Plakat och kom vetja 😉 

Min tanke har egentligen varit att köra Atheltic Fitness. Vill säga en gren där man skall prestera i olika styrkemoment samtidigt som man skall vara s k deffad, ha synliga muskler. Men efter massa slit och massa nötande av chins och dips, insåg jag att både bli starkare och tappa såpass mycket i fettprocent, var lite väl optimistiskt. What to do?

Har man påbörjar något vill man ju även avsluta det! Att bara fokusera på att tappa i fettprocent kändes lite mer realistiskt (men svårt nog kan jag lova!) Därför bestämde jag att köra Body Fitness/ Skönhetstävling med muskler. Jajamensan! På hemmaplan dessutom! Skönt! 🙂

Det är svårt att inte dras med i skönhets-karusell-hysterin. Från att prestera skall jag nu istället bedömas av 10 domare samt en tämligen kritiskt publik som sitter på läktaren och ”minsann har koll på allt!” Varje detalj; hår, naglar, makeup, kroppsfärg,baddräkt, bikini, smycken, skor, granskas och bedöms …och just det ja, muskler, hårhet och symmetri också 😉

Hmm… som sagt, var ju inte detta som var min tanke från första början. Att bli granskad och bedömd utifrån hur jag ser ut. Det enda som spelar någon roll nu är ju hur jag ser ut!!! Gossh :/

Tänk om folk tycker jag är för ”fluffig”, har för lite muskler, för dålig färg, poserar värdelöst, är ful eller helt enkelt bara är kass… eller om jag snubblar… det hade inte förvånat mig ett dugg… inte mina vänner heller 🙂

Men så släpper jag dom tankarna och fokuserar på det som är väsentligt och då känns det JÄVLIGT BRA! 🙂  Japp, ett ägg på det innan jag kryper till kojs så blir det FANTASTISKT, JÄVLA BRA 🙂

10 kommentarer

 1. Fan heller Frida!

  Du är bra som du är!

  Jack

 2. Frida!

  Jag kan inte annat än att hålla med Jack, Du är bra som du är! Fortsätt att vara denna underbara person som du är. Om det, mot all förmodan, inte går bra på tävlingen beror det inte på dig. Det är alla andra som har fel! =)

 3. Jag vill komma och heja! Få ge tillbaka lite av allt stöd du ger mig 🙂

 4. det kommer gå bra!

 5. Frida, bara några minuter innan starten på den dag du har kämpat för. Visst känns det härligt att nå målet även om vägen kanske inte varit spikrak, så är du här nu. Tävling kan man ha åsikter om, men visst är det en drivkraft att prestera eller som Boye skrev ”det är resan dit som är mödan värd”. Jag håller alla tummar för dig och skulle gå och ge dig allt mitt stöd om inte mitt arbete ville att jag skulle vara på annan plats. Nu får du känne att mina tankar finns med dig. Inger

  • Jag blir så glad och samtidigt så rörd av dina ord Inger… I mitt fall är det inte målet som varit det väsentliga utan resan. Kan dock inte neka att det var fantastiskt kul att få stå på scen efter allt slit. Åtta veckors slit, som du om någon vet något om!
   Tack för dina fina ord som betyder otroligt mycket för mig! / Din gamle PT 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.