01. maj 2015 · 1 comment · Categories: Träning

”Det är klart att det kommer vara svårt, jätte svårare och krönikamajrent ut sagt en utmaning för mig eller vem som helst att bli smärtfri i sin hälsena eller var smärtan nu sitter. Till den blivit bra kommer den att begränsa mig i min löpning. Jag kommer vara ledsen, arg, frustrerad för jag vill verkligen kunna springa. Det ska gå. Jag vet att det går att få den smärtfri. Om inte annat för att jag vill bevisa för den där dr. ortoped med sina fina betyg att jag visst lämpar mig för att löpning.”

Jag kan tilläga att en vecka innan krönikan kom ut sprang jag Women´s Health Halvmara!

 

För att läsa hela krönikan tryck på länken nedan
säg aldrig aldrig, publicerad

1 kommentar

  1. Can I just say what a comfort to discover a person that actually understands what they are discussing on the internet. You certainly understand how to bring a problem to light and make it important. A lot more people need to check this out and understand this side of the story. I cant believe you arent more popular since you definitely possess the gift.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.